Waarvoor kan ik bij jullie terecht? 

Kleding, speelgoed en boeken hebben we altijd voorradig voor jongens en meiden van maat 50 t/m maat Medium. Zoek je echt wat specifieks zoals een tweelingbuggy, auto- of eetstoel of een playstation of X-box bel dan eerst even.

Via onze Facebookpagina kan je bekijken wat er recentelijk is binnen gekomen, je hebt daar trouwens geen Facebook-account voor nodig.

Hieronder staan wat voorbeelden van het soort goederen dat we gedoneerd krijgen maar deze zijn allang weer weg uit ons magazijn. Want we zijn druk bezocht: In 2016 mochten we 1433 volwassenen en 561 kinderen ontvangen.

Maar 'Je mag er zijn 't Westland" is meer dan alleen maar een plek om spullen te brengen en te halen. Voor pleegouders en pleegkinderen is het ook een plek om verhalen uit te wisselen. Bij onze oprichting zijn we gestart met 1 x per maand  een koffie-ochtend maar al snel is iedere woensdagochtend én iedere zaterdagochtend dat we open zijn (in de éven weken) spontaan tot een "koffie-ochtend" geworden. Spullen worden ingeleverd en opgehaald en we bieden iedereen een gratis kop koffie of thee aan. Ook iedere donderdagavond zijn we open maar 1 x per maand, op de eerste donderdag van die maand is het officieel "Pleegpraat-avond". Dan is er kans om zonder de kinderen even vrij-uit te praten.

Kinderpostzegels

De exploitatiekosten worden gesubsidieerd door stichting Kinderpostzegels Nederland.
Voor de overige kosten zijn we afhankelijk van giften. Wil je ook een gift geven? Onder het kopje ‘sponsoren’ vind je de gegevens.

.

heel veel kinderkleding