Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Alles wat je nodig hebt om voor een kind van 0 t/m 23 jaar te zorgen kan je bij ons vinden: kleding en schoenen, jassen, badpakken, zwembroeken, noem maar op. Maar ook speelgoed, knutselspullen (vaak nieuw in de doos!), lego, zelfbouwrobots… je kan het zo gek niet verzinnen.

Zoek je echt wat specifieks zoals een tweelingbuggy, auto- of eetstoel of een playstation of X-box stuur dan even een e-mail. het meeste hebben we voorradig maar het vliegt de deur uit.

Wat hebben jullie nodig? Welke spullen kan ik doneren?

We nemen altijd graag fietsen en kinderwagens in. Voor crisis-pleegouders zijn deze spullen een uitkomst. Er bestaat een fietsenregeling voor pleegouders maar zeker voor crisis-pleegouders zijn die onmisbare hulpmiddelen. Ze zorgen ervoor dat het hele gezin mobiel blijft en kinderen gewoon meekunnen.

Daarnaast zijn we altijd blij met autostoeltjes in alle categorieën. Het enige dat we niet kwijt kunnen in ons magazijn zijn grote meubels zoals commodes en één persoonsbedden. Ledikantjes en boxen passen wel bij ons in de stellingen.

Zoals u zult begrijpen geldt voor alle ingebrachte goederen : We zijn met alles blij mits Heel, Schoon en Compleet. De aanvoer van goederen is de afgelopen jaren zo toegenomen dat we bij het aannemen van spullen regelmatig goederen kunnen doorverwijzen naar de Kringloop op het terrein achter ons of soms zelfs naar de gemeentelijke afvalstort. We zijn geen kringloopwinkel en hebben niet de mankracht en vervoer om alle extra goederen weer weg te rijden naar andere verzamelcentra, hopelijk heeft u daar begrip voor. Dank u wel.

Kan ik op een andere manier helpen?

Ja, Graag! Bent u pleegouder? Dan zouden we het fijn vinden als u een woensdag of een zaterdagochtend mee komt draaien in het magazijn. Ook uw ervaring als pleegouder is zeer waardevol. Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend, wij hebben werkafspraken en werkoverleg. Ook twee keer per jaar is er een ontruimingsoefening. Daar staat een fijn team met supercollega’s als beloning tegenover en de wetenschap dat je het verschil kan maken voor een ander pleeggezin. Doe je mee?

Bent u geen pleegouder? Dan zouden we het fijn vinden als u ons steunt door bijvoorbeeld onze Facebookpagina te liken en te volgen. Bij sommige oproepjes is het van groot belang dat we een zo’n groot mogelijk publiek kunnen bereiken. Regelmatig zijn we opzoek naar specifieke spullen en als u ze niet heeft, heeft iemand in uw netwerk ze misschien voor een pleeggezin beschikbaar.

We zoeken op dit moment naar ondernemende en kundige mensen die ons willen helpen met het opbouwen van een netwerk met bedrijven en leveranciers die ons aan nieuwe of zo goed als nieuwe goederen kunnen helpen voor de toekomst. Bent u communicatief vaardig, behendig met de computer en wilt u een uurtje of twee in de week voor ons “op jacht” naar nieuwe inventaris? Neemt u dan contact met ons op!

Kinderpostzegels

De exploitatiekosten worden gesubsidieerd door stichting Kinderpostzegels Nederland.
Voor de overige kosten zijn we afhankelijk van giften. Wil je ook een gift geven? Onder het kopje ‘sponsoren’ vind je de gegevens.

Zoek in categorie: Alles |

Bekijk alles